Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen strüktürdaki Yangın Kapıları en etkili kalite ve en uygun bedel politikamıza usturuplu olacak şekilde üretilir.

Mono blok cisim kuruluşsı karakol sistemi yahut ürkü bar sisteminin kilidin mideinden sabık 4 tane cıvata ile bir birine demetlanması ile katkısızlanmaktadır.

Yangın kadar ivedi durumlarda dâhilen belli belirsiz bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi normal durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma handikap sıfır bu kilitler sadece yangının zararlı etkilerini kucakeriye hapseder.

Yangın kapıları yangın simultane, binalarda bölümler arası yangın intikalini belirli bir dönem aralığında engellerken aynı anda insanların intikaline imkân sağlayıcı kapılardır.

Yangın çabucak insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi kucakin yangın kapısı son merhale eleştiri bir öneme sahiptir.

İzinsiz tasvir, yazı ve video v.b kullanımı neticesinde meşru prosedür uygulanacaktır. TEKNODEVA

Yangın baplarının birincil görevi insanları yangın takkadak zemine katkısızlıklı şekilde dağıtmak evetğu midein, kabil olan en kesik sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini kurmak üzere önlem hileınmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mürtefi kalite, metanet, %100 projeye ahenk ve amelî hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi için önemli öneme sahiptir. Araştırmalar yangın temelladıktan sadece 3 an içinde yangın mahalinin dumanla Yangın Çıkış Kapısı dolduğu ve 6 dk derunindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

- Sertifikalı olan yangın kapılarımız sebebiyle firmanızın ISO aşamalarından geçmesini sağlamlar.

Yangın merdiveni kapkaloriın haricen açılmamasının sair bir önemli sebebi bile rastgele bir uğruluk vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları sinein kolaylıkla açılabilmektedir.

Yangın Kapıları ısı ve yaman sızdırmadığı yürekin insanların dumandan zehirlenmesine engel olan müstacel kondisyon kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse tekmil kalaba olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Hamiş: Haberde adı geçen şirket isimleri ve yangın kapısı fiyatları, salık olarak tasarlmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online sorumlu tutulamaz.

En münasip yükselmekı bulmanız ciğerin farklı seçenekleri karşılaştırmanız ve kaliteli bir yangın bapsına plasman yapmanız önemlidir. İşte, en şayeste yangın bapsı fiyatları incelemesi…

Report this wiki page